Ninosh is back;P

Hallo!

Kom från natzii landet igår,,och gissa vad som mötte mig när jag kom in i staden,, jo stanken av havet. Till er som inte vet,, så luktar det skit på våran stränder i denna lilla stad. Men som sagt borta bra men hemma bäst.

Det var regn i hamburg o soligt då och då, Jag som trodde att det var finare väder här. En annan sak som hände va att jag "gifte" mig i mosken, vilket inom vår religion betyder att vi e gifta nu. Jag e 18,ung jag vet men ska inte ha bröllop o flytta ihop förens nästa juni.

Jag var o sökte lägenhet och var tvungen att vakna tidigt eftersom de stänger 12.00 nu när det e sommar, så snart en egen lägenhet hehe...

uffttt yaa, jag saknar han redan, men vi ses snart igen o då duuu!!! hahaa ne skojar,, nu ska jag tträffa mina vänner, har inte sett dem på en vecka.

Nu ska jag bara tänka på o vila denna månad eftersom jag har mkt o göra när skolan börjar, Två ig som ska fixas o betygen ska stiga som fan,, ett år gick åt skogen och så mkt att fixa nu,, Vad hade hänt om jag alltid varit så här?? hade inte haft en chans juu..

Men men ha det så bra till nästa gång,, love yahh<3

LOVE AND RESPEKT!!


02:34

SHULULUUUU

Va länge sen,,,inte för att jag varit särskillt upptagen haha, men men,.,.

Idag vakna jag 12 ,,åt,städa,, och stack till min kompis som tvinga mig färga hennes hår,,hon ville bli av med det märka utväxten,,dumma blondiee(fake,,haha skojar gumman,,älskar dig)..sen kom jag hem,,,mamma hade lagat mat men jag åt inte för jag stack o grilla med tjejerna istället,, bra väder,inget att klaga på.haha men varmare kunde de vatt!!!

I alla fall ska snart till tyskland,,älsko fyllde 22 i går,elr förrigår nu!! haha GRATTIS ÄLSKAR DUG SOOM FAAAAN!!

Nu har jag inte mkt mer o säga,,läste klart boken flyga drake som var skit bra,,haha borde egentligen läst den innan tusen strålande solar,,ialla fall författaren heter khaled hosseini,,alltid bra o veta,,skit bra böcker LÄS DEM!!

Nu ska jag bara chatta lite o sova,,ha det bra så länge and remember that what dosent kill yah makes u stronger.

Love//Ninosh<3


RSS 2.0