I miss you so it hurts..Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

jag orkaaaaar inteeee meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!!!! Why is it so damn hard? jag saknar dej som fan älskling och önskar jag kunde göra nått åt saken, vet att du själv inte kan komma, men behöver dig så j*vla mkt.. vf måste vi ha det så här? jag vet att du hade förväntat dig nått annat och det hade jag me, ibland känns allt så jävla jobbigt vill inte ha det så här mer för saknaden är stor och det gör så jävla ont. vill ha dej här. NU!!!! men som sagt man måste ha tålamod vilket jag i vanliga fall har men just nu känns det som om jag behöver dej som fan. Ich vermiss dich und liebe dich so sehr baby.. Thinking about you day as night.



It seems to get darker and darker, but I hope it is as they say, the darker it becomes the lighter will it be in the end...and I was so wrong for so long, this wasnt what i hade in mind babyƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄  Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄


You ARE man enough for me, Thats the prob...

Hej ett skit långt tag sen jag skrev,, ska kortfatta vad som hänt sen sisst.

I juni gifte jag mig och då var jag nere i Tyskland, sedan kom jag tibax till Sverige och stannade här i tre veckor, då jag egentligen kom för att börja högskola. Men saker och ting förändrades och jag hoppa av skolan. Åkte ner till Tyskland och till min man igen. Sedan var jag där till i slutet av januari och nu har jag kommit tillbax igen. Min elr vår plan är att vi ska bo i Sverige men eftersom han jobbar där nu så kan han inte följa med mig hit förens han har slutat och jag kom tillbax tidigare för att jag vill ha mitt jobb tillbax. Jag har planer på att börja studera till augusti men man vet aldrig eftersom det är så svårt redan med att hitta jobb. Känns som om omvårdnadsutbildningen var i onödan för alla jobbar redan inom vården med eller utan utbildning och själv är jag bara timmanställd, snacka om at vara undersköterska i onödan.

Iaf nu är jag i Sverige och har vatt det i en månad. Börjar bli lite små tråkigt men tycker det har med snön att göra. När faaaaaan ska det ta slut????? 


                                                                                          
               
Riktigt härlig låt.


RSS 2.0